Uno-X vil have en stærkere landbrugsprofil, og selskabets landbrugsafdeling har derfor hentet Carsten Gelting ind som ny salgschef for Sjælland og øerne.

Carsten Gelting har mere end 20 års ekspertise fra DLG og kommer i sin nye stilling til at fungere som sælger og rådgiver for landbrugskunderne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er ingen hemmelighed, at dansk landbrugsdrift bliver mere og mere avanceret. Derfor er der brug for mere specialisering og kvalitetsrådgivning for landbruget, og her går Uno-X nu forrest inden for brændstof og smøreolier. Det er jeg heldigvis blevet en del af, og jeg vil gøre mit bedste for, at landbruget får den relevante viden og rådgivning, der er brug for, siger Carsten Gelting.

Carsten Gelting er udlært som sælger inden for planteavl, men er de seneste år blevet mere specialiseret i diesel og smøreolier.

Derfor var skiftet til Uno-X også et naturligt valg for den nye salgschef, som nu kan hellige hele sin arbejdstid til det fagområde, som interesserer ham allermest.

- Der er et stigende behov i landbruget inden for specialiseret viden i brændstof og smøreolier. Derfor var det også oplagt at skifte til Uno-X og være med til at udvikle hele afdelingen. Vi sælger ikke foderstoffer, telefoni eller træpiller, men vi taler til gengæld landbrugets sprog, når det gælder fyringsolie, diesel, smøreolie og adblue. Et afgrænset forretningsområde gør os mere fleksible, hvilket både kommer os og vores kunder til gode, udtaler Carsten Gelting, som forklarer:

- Når der er behov for hurtig levering, skal vi som leverandør selvfølgelig være klar til at køre ud. Her er vi mere fleksible end som mange andre. "Fyraften" er ikke et udtryk, vi benytter os af, når der er brug for os, for vi kender landbrugsverdenen. Det er en tilgang til tingene, som mange af vores kunder kan forstå, og som endnu flere i landbruget skal gøres opmærksom på, lyder det fra Carsten Gelting.