I denne uge går starten på Dansk Limousine Forenings online auktion over limousinetyre, der har gennemført individafprøvning med særlig godt resultat.

På opstartsauktionen er fem limousinetyre sat til salg, og fremover skal alle limousinetyre, som på baggrund af individafprøvning godkendes til at blive brugt som foldtyre, sælges online.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Auktionerne betyder, at køberne kan sidde i ro og mag hjemme og byde på dyrene ud fra stamtavler, afprøvningsresultater og tilhørende beskrivelser. Limousinetyrene kan dog stadig ses i virkeligheden inden afgivelse af bud. De aktuelle tyre vil stå fint bundet op ved siden af hinanden i forbindelse med det forestående åbent hus på Aalestrup Avlsstation, lørdag den 25. januar 2014 kl. 10-14.

Repræsentanter fra Dansk Limousine Forenings avlsudvalg vil være til stede på åbent hus-dagen, hvor de vil hjælpe med at oprette interesserede købere som bydere, hjælpe med at afgive bud og svare på alle relevante spørgsmål.

Afgivelsen af bud foregår på Dansk Limousine Forenings hjemmeside.

Alle interesserede har mulighed for at afprøve budteknikken på online auktionen ved at byde på oplistede "testdyr". Fra onsdag den 22. januar kl. 15 er de fem aktuelle limousinetyre for alvor til salg, og købere kan afgive bindende bud.