Skov A/S, som leverer klimaløsninger til landbruget, har satset helt rigtigt med beslutningen om at etablere sit eget salgs-setup i Frankrig i 2011, der har givet en omsætningsfremgang på mere end 100 procent. Det er siden da lykkedes at bygge og sælge mere end 30 svine- og fjerkræsfarme i Frankrig.

Virksomheden producerer klimaløsninger til animalsk landbrugsproduktion, som skal sikre optimale forhold for dyr og mennesker. Takket være en stigende efterspørgsel på dyrevelfærd og energireduktion i Frankrig, har Skov A/S valgt at etablere et kontor i Bretagne i Nordvestfrankrig, og virksomhedens slagschef Ole Haubro er begejstret over udsigterne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Skov A/S har store forventninger til det fremtidige salg. Franskmændene har virkelig fået øje på Skov A/S´ ventilation- og klimaløsninger, som udover at sikre et optimal klima for dyrene samtidigt hjælper producenterne med at opnå vigtige energibesparelser på mere end 50 procent og en bedre dyrevelfærd, fortæller han.

Prisen blev overrakt på den franske ambassade den 24. januar af den franske ambassadør i Danmark, Véronique Bujon-Barré.