For at gøre opmærksom på den hæder, som 7600-serien fra Massey Ferguson blev tildelt tilbage på Agritechnica 2011, har koncernen lejlighedsvis skiftet den røde farve ud med en mere gylden en af slagsen.

På Agritechnica vandt 7600-serien prisen ”Golden Tractor for Design”, hvilket gives for den flottest designede traktor, og for at understrege dette, have MF valgt at tage et eksemplar med fra serien på den tjekkiske landbrugsudstilling Techagro Show, der fandt sted sidst i marts – men i en speciel guldfarve i anledningen af den fornemme pris tilbage i 2011.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men det er ikke den eneste pris, traktoren har taget. Trods sin korte levetid har 7600-serien allerede modtaget to guldmedaljer og en sølvmedalje ved forskellige udstillinger. Samtidig er den også hædret på Agritechnica som Machine of The Year – en pris som en række fagmagasiner, herunder Maskinbladet, tildeler.

Som en lille gimmick vil Massey Ferguson i løbet af 2012 producere et begrænset antal model-traktorer af 7600-serien i den specielle guldlakering – måske noget, der kan være spændende for samlere at få fingrene i.