FirstFarms havde det første halvår 2010 en omsætning på 25,0 millioner kroner og et resultat før skat på minus 4,1 millioner. Det er dog væsentligt bedre end sidste år, hvor selskabet med et halvårsresultat på minus 18,6 millioner kroner fik en ordentlig økonomisk lussing.

- Resultaterne svarer til forventningerne. Mælkeprisen har i det første halvår været lavere end forudsat, men den nuværende mælkepris svarer stort set til forudsætningen, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bestyrelsen tilføjer, at mælkeproduktionen ligeledes har været lavere end forudsat, idet indsættelsen af nye køer er sket lidt senere, end man havde regnet med.

- Salgspriserne på korn er højere end forudsat, og det vil give en merindtægt. En del af salgsafgrøderne er efter regnskabsperiodens udløb solgt til priser, der er højere end forudsat, skriver FirstFarms.

FirstFarms fastholder forventningerne om en omsætning på 90-95 millioner kroner og et resultat før skat mellem et underskud på fem millioner kroner og et rundt nul.