Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK
14.06 2018 Åbent hus

LMO Grovfodertræf 2018 ved Rødkærsbro

Kom til LMO Grovfodertræf
14. juni 2018 9.30 til 15.30 hos I/S Kuhr Hedegaard, Bredmosevej 29, 8840 Rødkærsbro.

Kom og blev klædt på til din grovfoderproduktion i fremtiden, så du opnår det bedste grovfoder til den rigtige pris. Der vil blive sat fokus på både majs, kløvergræs, roer og hestebønner med fokus på muligheden for at gøre det lidt bedre i marken.

I demonstrationsmarkerne hos Kuhr I/S kan du hente masser af viden om grovfoderproduktion. Sammen med repræsentanter for relevante firmaer fortæller vi dig om den nyeste viden indenfor grovfoderproduktion.
Ved Kuhr?s biogas gårdanlæg kan du få indblik biogassens forunderlige verden. Endelig får du også en kvalificeret bud på markedsudviklingen fra cheføkonom i LMO Hans Fink.

Det er GRATIS ? kom uden tilmelding.

Særlige temaer i år:
- Startgødning til majs er aktuel på grund af ændrede regler om regulering af fosfortildeling: Hvor meget kvælstof og fosfor skal majsen have placeret ved såning? Kan startgødningen erstattes af placeret gylle? Er der forskel på placeret kvæggylle og placeret biogasgylle? Kan den biologiske bejdsemiddel ?Starcover? med biostimulanter forbedre optaget af fosfor og dermed mindske behovet for fosfor i startgødning?
- Kløverandelen i kløvergræsmarkerne: Kan kløverandelen i marken kortlægges med satellitdata eller dronefotos? Hvad kan det i så fald bruges til? Hvordan påvirker kvælstoftildelingen til kløvergræs kløverandelen i 1. års kløvergræsmarker?
- Biogas gårdanlæg: Hvordan virker det? Hvad får man ud af det? Hvordan kommer man i gang?

Læs hele programmet her: https://goo.gl/KWf2uJ

Fakta

  • Dato: 14.06 2018

Tilføj til kalender

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame