Nyheder

DanBred etablerer datterselskab I Spanien

18. dec. 2018 | Indrykket af DANBRED

Pressemeddelelse, København, 18. december 2018

Del artiklen:

Siden det nye DanBred så dagens lys i slutningen af 2017, har virksomheden opbygget et stærkt netværk af datterselskaber og agenter i Europa. Nu er sløret løftet for strukturen i Spanien som sker med etableringen af et fuldt ud ejet datterselskab. Det nye selskab skal sikre en konstant levering af DanBred avlsdyr- og genetikløsninger, herunder serviceydelser til det spanske marked, så vel som skabe en forankret DanBred-profil og identitet.

– Spanien er et vigtigt marked for os. I øjeblikket forsyner DanBred cirka 25 % af det spanske marked, og vores forventning er, at vores markedsandele vil stige i fremtiden med etableringen af et datterselskab. Vi ser fornuftige udviklingsmuligheder i Spanien, fortæller adm. direktør Thomas Muurmann Henriksen.

Etableringen af et spansk datterselskab er oprettet i samarbejde med den langvarige DanBred-agent og samarbejdspartner Xavi Villarroya, som bliver den administrerende direktør i datterselskabet.

Spanien er et vigtigt marked for os. I øjeblikket forsyner DanBred cirka 25 % af det spanske marked, og vores forventning er, at vores markedsandele vil stige i fremtiden med etableringen af et datterselskab. Vi ser fornuftige udviklingsmuligheder i Spanien.

Thomas Muurmann Henriksen, adm. direktør

I et marked karakteriseret ved store integratorer, der ikke alene har store forventninger til DanBreds genetiske kerneprodukt, men også serviceydelserne omkring levering af produktet, er en stærk forståelse for, hvordan markedet opererer, nøglen til succes.

– Xavi Villarroya og hans medarbejdere bliver en vigtig del i den nye struktur. Vores spanske kunder er i trygge hænder med et hold af medarbejdere, som kender markedet ind og ud, og vi ser frem til, at Xavi og hans stab officielt bliver indlemmet i DanBred-organisationen, siger Thomas Muurmann Henriksen.

DanBreds forretningsmæssige aktiviteter i Spanien inkluderer avlsdyr, hovedsageligt fra danske avlere og opformeringsbesætninger, samt en portefølje af kunder med deres egen hjemmeavls-aftaler (GenePro), hvilket sker i samarbejde med lokale spanske KS-stationer.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame