Nyheder

Ny mand i maskinsalg hos Sjørup Group A/S

24. mar. | Indrykket af Sjørup Group A/S

Eksporten stiger igen

Del artiklen:

Sjørup Group indsætter ny mand i maskinsalg


Sjørup Group har fortsat et omfattende maskinsalg og over de seneste år byder maskinparken på nyere og nyere modeller.

På trods af at eksporten har været dalende af de ældre maskiner, oplever Sjørup Group fortsat interesse for disse. 

Det er og bliver et svingende marked. Salget af ældre maskiner har i en længere periode været nede, men det er begyndt at lysne lidt igen og vi får ugentligt besøgende fra både Asien, Afrika samt Mellemøsten. ” Udtaler Ole Lauridsen, Direktør og ejer af Sjørup Group A/S


I slutning af årsskiftet valgte den mangeårige medarbejder, Svend Præst, at gå på pension efter 50 år hos Sjørup Group A/S – Hertil manglende der nu nye kræfter i maskinsalg. 

Thomas Præstegaard blev indsat som ny mand i maskinsalg og er i dag den primære sælger til de mange og forskellige eksport kunder. 


Det er et lidt specielt arbejde, for man møder mange forskellige mennesker samt kulturer. De er bestemt interesserede i vores forskellige maskiner og ved som regel præcis hvad de søger. Der går dog også lidt tid på at forklare at vi ikke kan sende et køleskab og et spisebordsæt med i containeren med de nyindkøbte maskiner.” Udtaler Thomas Præstegaard med et smil på læben. 


 Thomas har erfaring både i førerhuset samt med maskinsalg her i Danmark. 


Sjørup Group A/S har eksporteret maskiner i 30 år og eksporterer årligt 350-450 maskiner primært til Asien, Afrika og Mellemøsten.


Maskinerne har typisk været ældre modeller som modtager landende selv kan reparere grundet den rene mekaniske opbygning. 

Andre regioner har dog meldt sig på banen efter at Sjørup Group i højere grad har fået nyere maskiner på lager, hvilken tager eksporten til de nære markeder, såsom Finland, Tyskland, Holland, Spanien, Stor Britannien m.fl. 


Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame