Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Staldren bekæmper hjernebetændelse hos grise

17. aug. | Indrykket af Jorenku A/S

For Therese Bach er Staldren et uundværligt værktøj til at modvirke hjernebetændelse

Del artiklen:

Vi har haft fornøjelsen af at besøge Therese Bach, driftsleder hos svineproducent Henrik Larsen i Mørkøv på Midtsjælland, for at få et indblik i deres erfaringer med brugen af Staldren®

I deres besætning med 450 årssøer spiller Staldren® en afgørende rolle i at sikre grisenes sundhed og trivsel, da Therese med succes har implementeret Staldren® som et værktøj til at modvirke hjernebetændelse hos deres grise. 

Reduktion af hjernebetændelse

Hjernebetændelse udgør en alvorlig trussel mod grisenes trivsel og produktivitet. I vores interview deler Therese derfor sin erfaring med, hvordan Staldren® har været en afgørende faktor i at reducere forekomsten af denne sygdom. 

"Hvis vi har skiftet til nogle af de andre produkter, så har vi set inden for to til tre uger, at så kommer der betydeligt flere hjernebetændelser både hos pattegrisene og i klimastalden", udtaler Therese Bach.

Virkningen af Staldren®

Interviewet med Therese Bach giver et konkret indblik i den faktiske effekt af at anvende Staldren®. Produktets bredspektrede virkning, som inkluderer bekæmpelse af fugt, lugt, bakterier og svampesporer, spiller en afgørende rolle for at opretholde optimale forhold i stalde.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om Staldren® eller vores øvrige produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at optimere hygiejnen og sundheden i dine stalde.

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer