Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

Agromek drysser stjerner over 63 produktnyheder

17. okt. | Indrykket af Agromek 22

Agromek kan præsentere 41 to- og trestjernede nyheder, hvor de 15 er helt nye i Europa

Del artiklen:

Det drysser med stjerner over 63 stærke produktnyheder på Agromek, når Nordeuropas største samlede landbrugsmesse åbner den 29. november i MCH Messecenter Herning.

Bedømmelsen af nyhederne er netop afsluttet, og fordelingen af stjerner kan nu ses på www.agromek.dk. Her fremgår det hvilke produktnyheder der har fået stjerner og hvor mange.

Dommerne i Agromeks nyhedsudvalg har givet tre stjerner til 17 nyheder, to stjerner til 24 nyheder og 22 har fået en stjerne. Blandt de trestjernede er 15 af dem Europa-nyheder og dermed aldrig tidligere præsenteret på en udstilling i Europa.

- Det er dejligt at se den kreativitet og iderigdom blandt udstillerne, som nyhederne er et udtryk for. De mange innovative nyheder vil alle kunne ses på Agromek, og det er nyheder, som vil være med til at bidrage til den grønne omstilling, lette arbejdet eller forbedre effektiviteten i hverdagen hos landmænd i ind- og udland, siger Agromeks direktør Claus Hermansen.

Han peger på, at udviklingen i agroindustrien i høj grad går mod digitale løsninger, hvilket også afspejles i mange af nyhederne til markens maskiner og redskaber og til brug i staldene.

Claus Hermansen glæder sig over, at nyhederne kommer fra et bredt udsnit af udstillere.

- Der er både store koncerner og mange mindre virksomheder, som satser på at præsentere deres nyheder på Agromek. Det er vi glade for og stolte over, og selv om det efterhånden er fire år siden vi har haft den seneste fysiske Agromek, har udstillerne heldigvis ikke glemt, at Agromek er et godt sted at præsentere deres nyheder, fortsætter Claus Hermansen.

Han understreger, at hele ideen med de godkendte nyheder på Agromek er, at besøgende kan være sikre på, at der virkelig er noget nyt at se og høre, når de møder et Agromek Star skilt ude på standene – uanset om det har en, to eller tre stjerner.

Nomineringer til Agromek Awards

Alle to- og trestjernede nyheder konkurrerer om Agromek Awards i de forskellige sektorer. Nomineringerne bliver offentliggjort i starten af november.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter