Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Valle – et godt valg!

3. sep. | Indrykket af Nutrimin

Nutrimin kan tilbyde et kvalitetsprodukt på egen recept

Del artiklen:

Når vi siger, at valle er et godt valg, skal det ses i lyset af stigende priser på skummetmælkspulver sammenholdt med to publicerede studier, der hhv. konkluderer, at mælkeerstatning baseret på valle er lige så godt som mælkeerstatning baseret skummetmælk(1), samt at gær og mælkesyrebakterier får kalve til at vokse hurtigere(2). 

Nutrimin kan tilbyde et kvalitetsprodukt på egen recept. Whey Max Super Bio er en komplet mælkeerstatning til kalveopdræt op til 6 mdr. Mælkeerstatningen er baseret på kvalitetskontrolleret vallepulver (WPC), vegetabilsk fedt og opløseligt hvedeprotein. Blandingen er tilsat citronsyre for at udnytte proteinet bedre. Der er tilsat 100% organiske mikromineraler – og meget vigtigt, æggepulver, gær og mælkesyrebakterier. Kontakt gerne Nutrimin for produktdatablad, pris og evt. uddybende information.

(1) ”Mælkeerstatning baseret på valle eller skummetmælk – det ene kan være lige så godt for kalven som det andet”, AU og Seges.

(2) ”Gær får kalve til at vokse”, AU Foulums Institut for Husdyrvidenskab- Husdyrernæring og fysiologi.


Klik her for at læse mere.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter