Nyheder

RN Solutions hjælper landmanden med miljøledelsessystem

27. jan. | Indrykket af RN Solutions ApS

RN Solutions står til rådighed for landmændene, og tilbyder en gratis og uforpligtende økonomi- og CO2beregning for belysningsdelen.

Del artiklen:

Nyt lovkrav til landbruget

Fra i år er det et lovkrav, at der på alle IE-landbrug bliver indført et miljøledelsessystem. Som landmand skal man derfor hvert år indsende en plan for, hvordan man vil reducere sit CO2-aftryk. 

Landmanden skal dokumentere en forsvarlig håndtering af sine miljøforhold, som lever op til den gældende lovgivning. Miljøledelsessystemet indebærer blandt andet udarbejdelsen og vedtagelsen af en miljøpolitik samt fastsatte miljømålsætninger.

Reduceret CO2 aftryk ved brug af LED belysning

Hos RN Solutions, som udvikler og producerer bæredygtigt og holdbart LED belysning til landbruget, har man et godt kendskab til de økonomiske og miljømæssige fordele ved at udskifte eksisterende lyskilder med LED belysning. 

- At skifte til LED belysning er en oplagt måde at reducere strømforbruget og dermed CO2 udledningen. Hos RN Solutions vil vi gerne hjælpe med de kompetencer vi har på området, fortæller Direktør hos RN Solutions, Rune Nielsen. Han tilføjer: En sidegevinst er, at man ofte får en bedre produktivitet hos dyrene og bedre arbejdsglæde for medarbejderne, når belysningen bliver opdateret.

RN Solutions står til rådighed for landmændene, og tilbyder en gratis og uforpligtende økonomi- og CO2beregning for belysningsdelen. Beregningen viser det reducerede CO2 aftryk samt den økonomiske besparelse i forbindelse med investeringen, ved udskiftning af eksisterende lyskilder til LED belysning fra RN Solutions. Beregningen kan desuden indgå i den miljøplan, der skal indsendes hvert år.

Ved RN Solutions LED produkter fås en hurtig tilbagebetaling af investeringen samtidig med en nedbringelse af CO2 aftrykket fra det øjeblik, lyset er monteret.


Hvis du ønsker at få en gratis beregning kan RN Solutions kontaktes på tlf: +45 9838 5995 eller på mail: info@rnsolutions.dk.

Læs mere om RN Solutions produkter her


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame