Abonnementsartikel

Organisationen Fødevarebanken har i flere år modtaget overskudsvarer fra Thise Mejeri til socialt udsatte. Nu udvider de to parter samarbejdet og indgår erhvervspartnerskab om økonomi, kommunikation og strategi.

Overskudsproduktion og andre varer Thise ikke har haft mulighed for at sælge, er i stedet for at blive kasseret, blevet doneret til FødevareBanken, der leverer overskudsmad til cirka 250 organisationer for socialt udsatte over det meste af landet.

Og nu har de to parter besluttet at styrke deres samarbejde og indgå et erhvervssamarbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er meget glad for, at Thise Mejeri ønsker at øge samarbejdet med os, så det nu bliver til et egentligt erhvervspartnerskab, der udover varer også omfatter økonomi, kommunikation og strategi, siger direktør i FødevareBanken Karen-Inger Thorsen.

FødevareBanken har de seneste år etableret en række erhvervspartnerskaber. Blandt andet er Netto, Jyske Bank og nu altså også Thise Mejeri med til at få FødevareBankens kølebiler til at rulle.

Om baggrunden for partnerskabet siger sales- and marketingdirector Peder Gerhard Jessen, Thise:

- FødevareBanken er med til at løse et meget konkret problem for os, når vi af og til står med uundgåelig overproduktion, fejl på emballage eller lignende ? og for samfundet i det hele taget. Derfor er det selvfølgelig også rimeligt, at vi som virksomhed er med til at betale til, at FødevareBanken fortsat kan eksistere, siger Peder Gerhard Jessen.