Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Fra Sydkorea til Danmark med smalle spor

Af mod - 8. jan. 2018 KL. 13:45

TYM-producenten er klar med 40 hestekræfter i ny smalsporet traktor.

'Tong Yang Moolsan' eller bare TYM fra Sydkorea producerer årligt mere end 10.000 traktorer, og var ifølge producenten det hurtigst voksende traktormærke i 2010 i USA. Eksporten af traktorer foregår i dag til USA, Australien og Europa, hvor det i Danmark er Helms TMT-Centret som har importen.

T393 er nyeste traktor fra TYM, som ligger sig på 39 hestekræfter fra Yanmar-motoren samt en hydrostatisk HST-transmission med elektrisk til- og frakobling af PTO.

T393 er en fantastisk tilføjelse til TYM- produktlinjen, der tilbyder premium-funktioner i en kompakt og omkostningseffektiv pakke. Til ethvert arbejde, du udfører hjælper en arbejdshest altid. Med det i tankerne har vi valgt vores nyeste tilføjelse til den kompakte linje for, at sikre den yderste produktivitet ned til mindste detalje, fortæller Allan Helms, Produktansvarlig hos TMT-Centret A/S.

Fabriksmonteret kabine

Alle HST-modellerne er udstyret med en ny 'Auto Throttle' -funktion, der forbinder HST-pedalerne med motorens gasregulering for at synkronisere traktorens hastighed og motoromdrejningstal. Ifølge producenten vil det forenkle traktorens drift og hjælpe med at reducere brændstofforbruget. Noget der tidligere kun har været muligt på større modeller .

Tym T393 kommer fabriksmonteret kabine med airconditiont. Plus-kabinen har en højkapacitetsvarmer samt for- og baglygter. Så mørke vinterdage eller uvejr vil ikke stoppe arbejdet med T393. Kabinen har brede åbningsdøre, som giver nem adgang til og fra traktoren, og i modsætning til større modeller er der ikke nogen B-stolpe på traktoren, til at forhindre udsynet.

- Den nye T393 traktor giver den allerstørste alsidighed til vores TYM-tilbud i Skandinavien. Den er det ideelle valg for dem, der ikke har brug for en større mid-duty model, men har brug for den størst mulige produktivitet, alsidighed og effektivitet i en kompakt pakke, fortæller Allan Helms.

T393 fuldender TYM-kompakttraktorerne, der forbinder TS25, T293 og T353, og supplerer yderligere de midterste og tunge TYM-traktorer. Den er tilgængelig med ekstraudstyr som eksempelvis en frontlæsser, gravearm, frontvægt kit og frontlift/PTO.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame