Ofte følger der brugte maskiner med handlerne hos Stroco-Agro i Hammel. Tidligere blev de brugte maskiner solgt gennem Agro Fyn, men det samarbejde er ophørt. Nu tager Stroco-Agro alle sine brugte landbrugsmaskiner hjem til Hammel. Her har maskinforretningen for nyligt opkøbt bygninger, hvor der tidligere blev drevet maskinstation fra. I de nye lokaler på 3200 kvadratmeter vil Stroco-Agro samle alt brugtsalg, samt klargøring af det brugte materiel.

- Vi er ved at gøre klar til officiel åbning af det nye brugtcenter og kan præsentere 80-100 maskinenheder fra blandt andet Horsch og mange andre mærker, som vi får ind i bytte ved handler. Vi har blandt andet en stribe velholdte sprøjter i forskellige fabrikater, plus mange forskellige typer såsæt, hvoraf mange har mulighed for gødningsplacering. Der bliver masser af grej at kigge på, og hvor det samtidigt bliver muligt for kunderne at få lavet en rigtig god handel, lover Jesper Fogsgaard, direktør for driften hos Stroco-Agro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flere medarbejdere

Det nye brugtcenter ligger cirka tre kilometer fra hovedsædet på Viborgvej 50 i Hammel. Her vil Stroco-Agro snarest ansætte en sælger plus en klargørings- og pladsmand til udelukkende at servicere kunder i det nye center.

- Vi glæder os til at slå dørene op og få samlet alle vores aktiviteter, både ny salg og brugtsalg i Hammel. Det giver et godt overblik og god service overfor kunderne, fortæller Jesper Fogsgaard.

Stroco-Agro er importør af de to tyske mærker Horsch og Annaburger, hvor den primære hovedindtægt ligger på Horsch. Stroco-Agro har også egenproduktion af mærket Agrodan med ammoniakudstyr.

Brugtcentret slår dørene op 22.-23. februar i Hammel.