Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Semler Agro åbner center for brugte landbrugsmaskiner

Af SSV - 11. okt. 2018 KL. 12:44

Semler Agros nyetablerede center for brugte landbrugsmaskiner har trukket mange besøgende til, selvom åbningen først finder sted nu.

Semler Agro åbnede denne sommer dørene for Used Equipment Center i Vejrup, der sætter helt nye standarter for køb og salg af brugte landbrugsmaskiner. De kommende dage markeres den officielle åbning i Vejrup, hvor Semler Agro har samlet forskellige brugte landbrugsmaskiner samt andet landbrugsudstyr for mere end 100 mio. kroner, der bl.a. tæller stort udvalg af traktorer, over mange forskellige mejetærskere og et meget bredt udvalg af harve- og såmaskiner.

Med centeret i Vejrup har Semler Agro samlet alle sine specialister inden for området på én lokation, hvilket giver endnu bedre mulighed for at afdække kundernes behov og tilbyde de rette løsninger. Ligeledes vil Semler Agro indføre et nyt certificeringsprogram, der vil give kunderne et langt bedre indblik i maskinernes historik og stand. Certificeringsprogram bliver bygget op på en grundig, standardiseret procedure for gennemgang af maskinerne. På den måde kan kunderne se, hvilke mangler maskinen eventuelt har, og hvad der er blevet udbedret.

- Vi har allerede oplevet travlhed grundet mange kundebesøg, som har ført til en del solgte maskiner. Kunderne har været begejstrede for det nye center ? særligt pa? grund af vores store udvalg. Med samlingen af alt vores udstyr og markedets bedste specialister i Vejrup, giver vi endnu bedre muligheder for at få valgt den helt rigtige maskine. Flere er også endt med at købe noget andet end det, de egentlig havde planlagt, fordi vi gennem behovsafdækningen har fundet ud af, at der var en maskine, der dækkede deres behov endnu bedre, siger salgschef for Used Equipment Center, Jørgen Christensen.

Interesse fra udlandet

Det er ikke kun danske landmænd, der har vist interesse for det nye center. Jørgen Christensen og kollegaerne har også handlet med kunder fra syv andre lande i Europe. Heriblandt kunder fra Polen, Litauen, Ukraine og Spanien.

- Vi får en del henvendelser fra udlandet, grundet at de danske brugte landbrugsmaskiner generelt er i god stand og er kvalitetsprodukter. Kravene til Semler Agro-brandet ændrer sig ikke, fordi vi bevæger os ud over de danske grænser. Med vores certificeringssystem vil vi skabe fuld gennemsigtighed for kunden, og som sælger også rart at vide, at det, jeg sælger er i orden, og jeg ved, hvad jeg har med at gøre. For i sidste ende er det kundens tilfredshed og loyalitet, vi lever af, siger Jørgen Christensen.

Fredag d. 12. oktober kl. 10 - 17 og lørdag d. 13. oktober. kl. 10 - 16 inviterer Semler Agro alle interesserede til den officielle åbent hus-åbning i de nye omgivelser, hvor der er mulighed for at få rådgivning af centrets specialister samt kigge nærmere på det brede sortiment. Ligeledes vil der være skarpe tilbud på udvalgte maskiner til lejligheden

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame