Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

S.D. Kjærsgaard bliver Dieci Construction-importør

Af joa - 13. sep. 2018 KL. 10:25

SDK bliver importør og forhandler af Dieci Construction teleskoplæssere og knækstyrede teleskop-læssemaskiner i Danmark.

- Det er en fantastisk mulighed at få så stærk en maskine og så stærkt et brand. Det her er ikke en lille producent, men en markedsleder på flere markeder. De kunder, vi herhjemme har prøvet produktprogrammet af på, har været begejstrede.

Sådan lyder det fra en tilfreds salgsdirektør, Carsten Hougaard hos S.D.K. Kjærsgaard, i en pressemeddelelse, hvori SDK offentliggør importaftalen med italienske Dieci Construction.

Dieci har savnet en større importør i Danmark, der kan dække hele forretningsområdet med salg, service og reservedele. Og sidstnævnte lover reservedelschef Steffen Jensen fra SDK, at der er styr på.

- Vi vil sikre en høj leveringssikkerhed af reservedele og har i vores prisanalyse fået bekræftet, at Dieci-reservedele er konkurrencedygtige, siger han.

Indtil nu har Dieci Construction blandt andet været importeret af Daugbjerg Maskiner i Viborg, der fortsætter som forhandler i samarbejde med S.D. Kjærsgaard.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame