Pløjefri dyrkning er kommet for at blive, og flere og flere efterspørger viden og sparring omkring emnet. LMO starter derfor en Erfa-gruppe op med omdrejningspunkt omkring netop pløjefri dyrkning.

- Vi oplever, at mange gerne vil vide mere om pløjefri dyrkning, om jordbearbejdning og om de øvrige problematikker og udfordringer, som er tilknyttet dyrkningsmetoden. Vi håber derfor, at rigtigt mange vil møde op til vores to formøder i enten Billund eller Viborg, siger planteavlskonsulent Kasper Holm Kristensen fra LMO.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kasper Holm Kristensen kan tilbyde gruppen en masse faglig sparring, idet han selv har stor Erfaring med pløjefri dyrkning; især områder med jordbearbejdning, det liv som er i jorden og de forholdsregler, man bør tage, når man vælger at lade ploven stå.

- Hvis du kommer til vores formøder, får du vores anbefalinger til det, du skal være opmærksom på under høsten ved pløjefri dyrkning. Hvis du herefter vælger at fortsætte i vores Erfa-gruppe, vil vi aftale hvilke forventninger, vi har til hinanden i gruppen, siger planteavlskonsulenten og nævner, at hvis du har lerjord, er du også meget velkommen til at kontakte ham - så vil han gerne hjælpe med at finde en anden relevant Erfa-gruppe.