Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Landets første Kubota M7 er solgt

Af Mads Blenker - 30. nov. 2016 KL. 13:47

Fredensborg Skov & Have har solgt den første Kubota landbrugstraktor med 170 hestekræfter, og handlen kom i hus på Agromek.

Kubota satser stort på landbruget, og med M7-serien har det japanske mærke for alvor meldt sig ind i kampen om de danske landmænds gunst.

Nu er den første M7-traktor blevet solgt i Danmark, og det er Fredensborg Skov & Have, der har lukket den første handel. Handlen kom i hus på Agromek, hvor den store M7-traktor også blev vist for første gang ved en dansk landbrugsmesse.

- Vi har solgt traktoren til en lokal landmand fra gården Mølleris i Skævinge kommune. Der skal den køre hos en planteavler med 350 hektar, siger Henrik Brunholm fra Fredensborg Skov & Have.

Den solgte model er en M7171 med 170 hestekræfter og trinløs transmission, og det vækker glæde hos forhandleren, at den store orange traktor nu får dansk jord under dækkene.

- Det er stort, at vi får den første ud at køre. Det bliver forhåbentlig den første af mange, og denne model kommer nærmest til at køre i vores baghave. Der skal nogle stykker ud at køre, så vi kan skabe nogle relationer, og vores kunder kan se maskinen i arbejde, siger Henrik Brunholm.

Traktoren er solgt i samarbejde med SG Finans, der har stået for finansieringen. Traktoren er testet i PowerGear, og du kan se testen her.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame