Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Jamas er ny Gehl forhandler

Af Maskinbladet - 8. apr. 2019 KL. 13:58

Jamas er ny forhandler af Gehl

Fra d. 1. april 2019 er de amerikanskproducerede minilæssere en del af Jamas eksisterende produktprogram, der henvender sig til professionelle kunder indenfor entreprenør og anlægsbranchen.

- Jamas er en veletableret maskinforretning beliggende i Kalundborg. Deres placering i et område med mange entreprenører er attraktivt og også der, hvor vi ønsker at styrke vores marked, udtaler Troels Jensen, Adm. Direktør hos Stenderup A/S. Og forsætter: - Jamas har et stærkt navn og god kontakt til områdets entreprenører.

- Minilæsserene fra Gehl er kvalitetsmæssigt et produkt med højt kvalitet, og vi ser Stenderup A/S som en go og seriøs samarbejdspartner, fortsætter Jens Lundgaard, Adm. Direktør hos JAMAS A/S.

-Desuden passer det godt ind i programmet fra Doosan, som ikke har de små læssere i programmet, understreger Jens Lundgaard.

Gehl Minilæsser har både som knæk- og skrid-styret læsser. Programmet spænder bredt fra de helt små læssere, der med arbejdsbredde ned til 860 mm, kan komme ind i selv helt små staldarealer, og til de store læssere, som løfter 3.500 kg og har en læssehøjde på op til 5 meter.

Det er muligt allerede nu at se f.eks. bestseller Gehl AL340 og AL440 hos Jamas i Kalundborg.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame