Fra d. 1. april 2019 er de amerikanskproducerede minilæssere en del af Jamas eksisterende produktprogram, der henvender sig til professionelle kunder indenfor entreprenør og anlægsbranchen.

- Jamas er en veletableret maskinforretning beliggende i Kalundborg. Deres placering i et område med mange entreprenører er attraktivt og også der, hvor vi ønsker at styrke vores marked, udtaler Troels Jensen, Adm. Direktør hos Stenderup A/S. Og forsætter: - Jamas har et stærkt navn og god kontakt til områdets entreprenører.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Minilæsserene fra Gehl er kvalitetsmæssigt et produkt med højt kvalitet, og vi ser Stenderup A/S som en go og seriøs samarbejdspartner, fortsætter Jens Lundgaard, Adm. Direktør hos JAMAS A/S.

-Desuden passer det godt ind i programmet fra Doosan, som ikke har de små læssere i programmet, understreger Jens Lundgaard.

Gehl Minilæsser har både som knæk- og skrid-styret læsser. Programmet spænder bredt fra de helt små læssere, der med arbejdsbredde ned til 860 mm, kan komme ind i selv helt små staldarealer, og til de store læssere, som løfter 3.500 kg og har en læssehøjde på op til 5 meter.

Det er muligt allerede nu at se f.eks. bestseller Gehl AL340 og AL440 hos Jamas i Kalundborg.