Lyt til artiklen:

Agroassist opgraderer med Isobus-styring

00:00
Hastighed: ???x
01:27

Henover efteråret og vinteren har danske Agroassist testet isobus-styring på deres autostyringsanlæg, og nu er den danske virksomhed klar til at sende Isobus-opdateringen ud til alle anlæg.

- Vi er klar med software, og alle anlæg er forberedt til Isobus, så nu skal vores kunder bare have en opdatering på deres systemer, siger Erik Østergaard, som er en af de tre ejere af virksomheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opdateringen kommer "over the air", som de kalder det, og er dermed både trådløs og gratis. Det betyder at alle som har købt, eller køber, autostyring fra Agroassist vil få mulighed for også at bruge Isobusstyringen af deres redskaber.

rich-media-2
Systemet bringer landmænd fremad i præcisionsjordbrug uden store investeringer. Foto: Agroassist.

- Nu har vores kunder ikke bare autostyring på en traktor, som ellers ikke havde det, men også Isobusstyring, så de kan tage ligeså stor del i præcisionsjordbrug, som hvis de havde købt en helt ny traktor, siger Erik Østergaard.

Styringen er udviklet sammen med svenske Sveaverken, som producerer autostyringen. Agroassist har været partner i processen, hvor de har givet inputs til, hvordan software og system skulle virke.

- Vi har allerede tre-fire kunder, der er kørende med det, og tilbagemeldingerne er gode, siger Erik Østergaard, der glæder sig over nu også at kunne slå på Isobus, når autostyringen skal sælges.

Agroassist stormer frem med salg af GPS-anlæg til mindre landbrug

Se også:

Agroassist stormer frem med salg af GPS-anlæg til mindre landbrug