Lyt til artiklen:

First Farms styrker sin position i Ungarn

00:00
Hastighed: ???x
01:39

Som led i FirstFarms A/S' udviklings- og vækststrategi er Jørgen Lindberg tiltrådt i en nyoprettet stilling som Production Director i Ungarn.

Jørgen Lindberg er ansvarlig for FirstFarms' voksende grise - og afgrødeproduktion i Ungarn og sidestillet med Business Director Tamas Sarusi-Kis.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sammen med det øvrige lokale ledelsesteam skal de sikre den ungarske forretnings fortsatte vækst og bidrag til hele koncernens udvikling og resultatskabelse, skriver First Farms i en pressemeddelelse.

Jørgen Lindberg kommer fra en stilling som CEO i Scandinavian Farms Pig Industries - Scandinavian Farms Breeding Technology i Kina. En stilling han bestred i 12 år.

- Vi er glade for at have tiltrukket en erfaren og kompetent kapacitet som Jørgen, hvis tunge faglighed, store erfaring med fødevareproduktion samt indsigt i - og respekt for - kulturforskelle, vil skabe stor værdi for FirstFarms fremadrettet. FirstFarms har som målsætning at vækste til dobbelt størrelse på fem år. En forudsætning for, at lykkes er, at vi hele tiden har fokus på at udvikle og praktisere ledelse og have det rigtige hold af kompetente ledere, siger CEO Anders H. Nørgaard.

Samlet set driver FirstFarms 20.000 hektar landbrugsjord i Ungarn, Rumænien, Slovakiet og Tjekkiet og har 6.500 søer på produktioner i Ungarn og Slovakiet. FirstFarms opererer desuden indenfor driftsgrenene mælk og handel med jord.