Lyt til artiklen:

Deutz-Fahr opdaterer deres 6-serie

00:00
Hastighed: ???x
01:45

Deutz-Fahr præsenterer den nyeste generation af deres 6 Serie traktorer, der nu inkluderer trinløse modeller.

Mens RC-shift har været tilgængelig, har efterspørgslen efter trinløse transmissioner været særlig markant inden for de mindre 6 Serie modeller, og Deutz-Fahr har lyttet, siger de.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye generation inkluderer fem modeller, hvoraf to er udstyret med 4 cylindre og yder mellem 161 og 171 hk, mens de øvrige tre, med 6 cylindre, yder imponerende 161-181 hk, og med boost-funktion kan præstere op til 192 hk. Dette markerer en bemærkelsesværdig tilføjelse til 6 Serien, da trinløs transmission i denne hestekraftklasse for Deutz-Fahr ikke tidligere har været tilgængelig.

For kabinens vedkommende kan købere vælge mellem to valgmuligheder: Maxivision Pro, der imponerer med en omfattende terminal og elektronisk styring, og Maxivision Plus, der tilbyder en mere grundlæggende kabineoplevelse.

Deutz-Fahr har investeret i nye ZF-transmissioner, og disse erstatter de ældre modeller, der nu går på pension. Serien får desuden en betydelig opgradering af tilladt totalvægt til 13,5 tons og en forøgelse af nyttelasten med et ton i forhold til tidligere modeller.

Hydrauliksystemet er blevet forbedret med en kapacitet på 120 l/min, og der er også mulighed for at vælge en ekstra hydraulikpumpe, der kan levere 160 l/min.

Der er 1000 timers interval på motoren og 2000 timers interval på transmissionen.