Lyt til artiklen:

Valtec og Tinghøj Maskinteknik samarbejder om service

00:00
Hastighed: ???x
02:04

Valtec, der har afdelinger i Gravens, Skanderbog og Varde indleder nu et servicesamarbejde med Tinghøj Maskinteknik v. Søren Arnth. Firmaet er nok bedre kendt som Tinghøj Smede & Maskinservice i lokalområdet, men skifter navn i forbindelse med det nye samarbejde, det skriver Valtec i en pressemeddelelse.

Valtec ejes direkte af TBS Maskinpower, som i samme ombæring udfaser Valtecs værksted i Varde pr. 1. december 2023.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Om årsagen til den ændring siger administrerende direktør Jan Garder fra TBS Maskinpower:

- Med Tinghøj Maskinteknik som autoriseret Valtec servicepartner får vi en dynamisk medspiller i vores strategi om at yde kunderne bedst mulig service. Og ved at forene Sørens serviceteam med vores egne Valtra-specialister fra Varde får vi en bredere serviceplatform at bygge videre på, siger direktøren.

Tinghøj Maskinteknik ligger kun fem kilometer fra den nuværende afdeling, så for kunderne betyder den nye beliggenhed ikke det store - måske lige bortset fra, at tilkørselsforholdene med tunge maskiner bliver nemmere.

Firmaet ejes af Søren Arnth, der købte det i 2022 og slog det sammen med sit eget servicefirma, som han etablerede i 2017. Nu arbejder foruden Søren selv også den tidligere ejer Svend Åge Jacobsen og en montør med service af landbrugs- og entreprenørmaskiner af stort set alle slags. Mandskabsstyrken udvides med de to nuværende Valtra-teknikere fra Varde.

- Jeg er virkelig glad for at blive Valtec Servicepartner, siger Søren Arnth, og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kan servicere endnu flere kunder og får nye servicekompetencer i firmaet. Samtidigt får vi en stærk strategisk partner, der tager sig af salgsarbejdet for Valtra-traktorerne, hvilket vi som dedikerede servicefolk og et lille firma kan have svært ved at løfte.

Podcast: Søren fra Tinghøj
Podcast

Maskinstationen

Episode 18: Søren fra Tinghøj