Lyt til artiklen:

Ford 4000 med girafkræfter til salg

00:00
Hastighed: ???x
01:22

Det er ikke hver dag, man ser en Ford 4000 med kun 2000 timer på klokken til salg. Og det er slet ikke hver dag, man ser en, der ikke er blå.

Begge dele er dog tilfældet hos Campen Auktioner, hvor de for tiden bortauktionerer boet efter Langelandsfestival, der tidligere på året gik konkurs.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandt de mere kuriøse auktionsnumre er altså festivalens Ford 4000, der ser ud som om, den har girafkræfter fremfor hestekræfter. Uanset hvilke kræfter det er, så er de dog i live, når man drejer nøglen.

rich-media-2
Onsdag kan man "se giraffen". Foto: Campen Auktioner.

- Den har nærmest kun kørt i forbindelse med festivalen, men da vi kom derned, startede den. Jeg undrer mig mig over, at noget, der har stået, bare starter. Men det gør den, og den kører rigtig godt, fortæller Finn Campen, der ejer Campen Auktioner.

Traktoren har lige over 2000 timer på tælleren, og hvis man er interesseret, kan man se giraffen i Rudkøbing onsdag den 9. august mellem klokken 13.00 og 17.00. Efter eftersynet regner Finn Campen også med, at prisen bliver noget højere, end de i skrivende stund 13.200 kroner, der er budt.

rich-media-3
Tælleren viser lige over 2000 timer. Foto: Campen Auktioner.