Lyt til artiklen:

Brdr. Ewers bliver en del af Danish Crown Data

00:00
Hastighed: ???x
02:20

Hvis man er andelshaver i Danish Crown, og indkøber foder hos Brdr. Ewers, vil man fremover automatisk få opdateret foderforbrug og effektivitet i Danish Crown Data, når foderet er læsset af og afregnet. Det skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

Slagterigiganten har nemlig indgået et nyt datasamarbejde med Brdr. Ewers og IQinAbox, så datadelingen nu er mulig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- For os handler det om at skabe mest mulig værdi for vores kunder, og der er ingen tvivl om, at perspektiverne i datadelingen giver optimeringsmuligheder for den enkelte landmand. Kunden får et markant hurtigere svar på sine resultater i stalden, samtidig giver det værdi for os, fordi vi kan se, hvordan blandingerne performer, og det er alt sammen penge værd, siger Frederik Corydon Larsen, der er markedschef hos Brdr. Ewers, og fortsætter:

- Vores ønske er, at vores kunder kan se værdien af vores foderblandinger, og det håber vi, at det her samarbejde kan bekræfte over for den enkelte landmand.

Mere værdi, mindre administration

Når foderdata opdateres i Danish Crown Data, kan landmanden både se foderforbrug og effektivitet som dynamiske data, der opdateres løbende. Det giver mulighed for at justere hurtigt, hvis produktiviteten udvikler sig i en anden retning end den forventede.

- Vores ambition er at skabe så meget værdi for ejerne som muligt, uden at systemet administreres ihjel. Derfor er vi glade for, at Brdr. Ewers bliver en del af systemet med dynamiske foderdata, for det er med til at sikre, at vores ejere kan optimere fodringen af grisene meget hurtigere og mere præcist. Det giver vores andelsejere en række fordele, som vi allerede ser værdien af i dag, siger Simon Lauridsen, der er ansvarlig for Danish Crown Data.

Delingen af data kræver naturligvis ejerens samtykke til datadeling. For at aktivere datadelingen skal ejeren give samtykke både hos Danish Crown og hos Brdr. Ewers.