Djursland Landboforening og Landboungdom forvandler for en enkelt dag Torvet i Grenaa til en kæmpe landbrugsudstilling, når der lørdag den 28. september fra klokken 10.00-14.00 er Høstmarked i Grenaa, skriver Djursland Landboforening i en pressemeddelelse.

Kom og oplev de store landbrugsmaskiner, klap en ko og en kalv og se en cowboy ride rund i gaderne med en lasso. Fra klokken 10.30 kan børnene gratis få en tur på hesteryg omkring kirken, og eksperimentariet kommer med sjove børneaktiviteter. Kattegat Spejderne i Grenaa har lovet at lave bål og sjove udfordringer for børn og barnlige sjæle, men er man mere til små bløde kæledyr, kommer Djursland Kaninavlerforening forbi med en kaninudstilling. Karle og Pige Lauget fra Det grønne Museum er som altid på pladsen, hvor de bager pandekager over bål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er helt klar og venter bare på, at dagen kommer. Det er en stor dag for både butikkerne og kunderne i byen, og vi glæder os, lyder det fra Palle Mikkelsen, koordinator, ShopiCity i pressemeddelelsen fra Djursland Landboforening.

Ta' familien under armen og kom til årets hyggeligste høstmarked, hvor I kan få en snak om de store maskiner og købe frisk grønt direkte fra marken ved Høbjerg Gårdbutik.