Mandag morgen væltede en tankvogn fyldt med 30 kubikmeter gylle på Buderupholmvej ud for Kirkevej i Skørping nær Aalborg. Det har fået Nordjyllands Politi til at spærre vejen i begge retninger. Det skriver ekstrabladet.dk.

- Beredskabet afventer i øjeblikket bjærgningsvogn og arbejder med tankvognens indhold, hvorfor Buderupholmvej er spærret i begge retninger indtil videre - tidshorisont ukendt, skriver politiet i en pressemeddelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ingen er efter sigende kommet til skade i forbindelse med ulykken.

Ekstra Bladet har efterfølgende været i kontakt med indsatsleder Rene Nikolajsen fra Nordjyllands Beredskab. Han oplyser, at chaufføren i gylletankvognen på omkring 30 ton mistede kontrollen over køretøjet i et blødt sving.

I svinget veg chafføren for en modkørende landbrugsmaskine. Det resulterede i, at tankvognen kom for tæt på grøften og til sidst væltede.

- Lige nu ligger vognen med alle otte ben i vejret. Derfor er vi lige nu i gang med at tømme tanken med omkring 30.000 liter gylle, og så skal den rejses bagefter. Vejen vil nok være spærret henover middag, da det lige tager et par timer at få klaret det, siger Rene Nikolajsen til Ekstra Bladet.