Det er nu et år siden, Maskinbladet lancerede App'en, som giver adgang til den fulde udgave af avisen på iPad allerede onsdag - to dage før avisen lander i postkassen.

- Der er allerede flere end 10.000, som har hentet App'en og dermed har mulighed for at læse avisen på iPad'en, og i øjeblikket hentes den af yderligere 1.000 hver måned, fortæller salgschef Toby Nielsen, Maskinbladet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han mener, at succesen foruden den tidlige adgang til avisen hænger sammen med andre fordele, man får ved den digitale version.

Blandt andet fremhæver han, at den digitale version giver et fremragende arkivsystem, som giver adgang til ældre udgaver. Toby Nielsen fortæller også, at  digitale version giver mulighed for, at man kan klikke videre til annoncørernes hjemmesider med kampagner, produkter, videoer med videre.

- Det er synliggjort med en globus i annoncerne. Vi kan se, at det er populært, for antallet af annoncører, som vælger muligheden, er stigende, siger Toby Nielsen.

Gratis for alle

- Det er vigtigt at understrege, at alle kan hente App'en, og at den er gratis. Det vil sige, at den hverken kræver abonnement eller login-oplysninger eller lignende, siger Toby Nielsen.

Han peger på, at den digitale version dermed også giver mulighed for, at alle medarbejdere på bedrifterne kan få deres eget eksemplar af avisen. Det samme kan eksempelvis elever på landbrugsskolerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Også rådgiverne på rådgivningscentrene kan med den digitale version sikre sig deres eget eksemplar af avisen uden at skulle lede efter den i et stort hus eller at slås med kollegerne om husets udgave, siger Toby Nielsen.