Horsch har for alvor rystet posen og er klar med flere nye maskiner og redskaber, som maskinproducenten præsenterer på sin hjemmebane i Tyskland, hvor verdens største maskinudstilling, Agritechnica, bliver afholdt den 13-19. november.

Blandt nyhederne finder man en Cruiser XL harve, der er et universelt værktøj til den overfladiske stubharvning, falsk såbed og egentlig opharvning indtil 15 centimeters dybde. Desuden skulle den - ifølge producenten - være et perfekt værktøj til såbedstilberedning efter plov eller kraftig harve.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Cruiser XL er en såkaldt "mild" stivtandsharve med en affjedring og 100 kg udløsekraft på FlexGrip tænderne. Tandafstanden på alle modeller er 15 centimeter fordelt på fire buller. Rammehøjden er 64 centimeter, og den indbyrdes tandafstand på hver bulle er 60 centimeter.

To versioner, tre modeller

Den nye harve kommer på markedet i en bugseret version (otte meter) og en trepunktsophængt version (fem og seks meter). På den bugserede Cruiser styres dybden af pakkeren samt støttehjul.

Af pakkertyper kan der på Cruiser 8 XL vælges imellem FarmFlex eller RollFlex pakker i ny, forstærket udgave. De to trepunktophængte Cruiser 5 og 6 XL harver leveres med RollFlex pakker.

Det er den trepunktophængte Cruiser 6 XL, der bliver udstillet i på Agritechnica i Hannover, og det er netop den trepunktophængte model, Horsch har de største forventninger til.