Sponsornavnet er skiftet ud på næsten 500 af de rød-hvide tilskuere til den danske EM-kamp i kvindehåndbold mandag aften. I stedet for Cimber, som er den officielle sponsor for landsholdet, vil der stå JF Stoll på den store gruppe landmænd, som maskinfabrikken har inviteret.

- Vi er blevet lovet pladser i den nederste del af Jyske Bank Boxen modsat kameraerne, så vi regner da med at komme på tv, siger salgschef Johnny Høgild Pedersen, JF Stoll, med et skævt smil.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Før håndboldkampen har maskinfabrikken arrangeret to foredrag med B.S. Christiansen: "Sæt dig mål - og nå dem" og Ulrik Wilbek: "Ledelse i medgang og modgang".

- Vi tænkte, at det var en god anledning til at lave et anderledes arrangement, der både er fagligt og underholdende, siger Johnny Høgild Pedersen.

Økonomisk fremgang

- Det er svære tider - også hos os. Men vi har haft en omsætningsfremgang det seneste år, og det ser vi som et udslag af loyale kunder. Her får vi sammen en mulighed for at lægge hverdagens udfordringer lidt til side, siger han.

At det lige netop blev EM håndbold, forklarer Johnny Høgild Pedersen med den gode timing lige efter Agromek.

- Og så er interessen lidt bredere. Hvis vi havde lavet et fodboldarrangement, var landmændene nok kommet alene. Nu er der mange, der har valgt at tage konen med, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danmarks kamp sendes efter al sandsynlighed klokken 20.45 på TV2. Selv hvis Danmark ikke skulle blive etter i den indledende pulje, vil DHF forsøge at forhandle sig frem til den bedste tv-sendetid til Danmark.

Læs også Landmænd i rød-hvide farver.

Læs også Wilbek: Kend typerne på din bedrift.