Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

REXOR-serien

19. okt. | Indrykket af GRIMME Skandinavien A/S

Maksimal føreraflastning og und optimeret skånsom roebehandling

Del artiklen:

Den nyeste generation af selvkørende roeoptager er optimeret med hensyn til aflastning af føreren og skånsomhed over for roerne. For at aflaste føreren maksimalt under de lange optagningsperioder, styres køredrevet med Speedtronic-Cruise. På grundlag af den valgte køretilstand styrer maskinen optagningshastigheden fuldautomatisk afhængigt af belastningen af relevante moduler.

Føreren har her mulighed for selv at vælge Tempomatens reaktionshastighed, indtil den forindstillede optagningshastighed er nået. På denne måde kan han selve påvirke slidet og optagningskvaliteten direkte ved at vælge en "aggressiv" eller blød opstart. I kombination med den standardmæssige Speedtronic til transport- og rengøringsenheden er der nærmest tale om autonom optagning i rækken. Herudover beskyttes komponenterne mod overbelastning af Speedtronic-Cruise og det tilgængelige høstvindue kan udnyttes optimalt med hensyn til arealydelse.

I forbindelse med 2024 kampagnen kan REXOR 6200 og REXOR 6300 udstyres med tankbeklædning som ekstra udstyr. Denne består af en PE-plade bagest til højre på tanken, over for afladningsbåndet. Den nye plade nedsætter markant risikoen for, at der sker skader på roespidsen og skader under læsningen og tømningen. Herudover er der anbragt en gummidug på tankbagvæggen, så der ikke akkumuleres fugt, klæbrig jord på tankbagvæggen. Det forbedrer produktskånsomheden og produktkvaliteten, og gør rengøringsarbejdet betydeligt lettere for føreren.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser