Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Beregn pris på drændigitalisering

6. mar. | Indrykket af Spectrofly | Agrohydrologerne

Digitalisering af fysiske drænkort sikrer værdifuld viden, og giver fuldt overblik over drænenes placering. Spar tid og penge med drændigitalisering.

Del artiklen:

Drænkort er et vigtigt og essentielt værktøj i vedligeholdelsen af drænledninger. De gamle kort bærer på unikke og værdifulde oplysninger, og der er risiko for at de kan gå tabt i tilfælde af brand eller vandskade. Ved drændigitalisering indscannes fysiske drænkort og organiseres systematisk efter beliggenhed, årstal m.v., hvorefter drænsystemet optegnes digitalt, så det kan indlæses i GIS. Det digitaliserede drænarkiv kan derudover lægges online, så det altid kan tilgås, uanset om man befinder sig i marken eller på kontoret. Foruden sikring af viden om drænenes placering til næste generation, skaber det overblik, samt muligheden for at håndtere og vedligeholde sine dræn langt mere effektiv.

FÅ OVERBLIK OVER DRÆN OG SPAR TID
Fordelene ved et digitaliseret drænarkiv er mange. Dræninformationer kan tilgås nemt og hurtigt uanset hvor du befinder dig, via alle type elektroniske platforme. Man har overblik med det samme, så drænledninger hurtigt kan lokaliseres. Vedligeholdelsesopgaver kan nemt planlægges og uddelegeres, så der spares både tid og penge. Hør en kunde udtale sig om de mange fordele ved drændigitalisering HER.

PRØV VORES PRISBEREGNER
Spectrofly/Agrohydrologerne har udviklet en prisberegner, som hurtigt og nemt kan beregne prisen for digitalisering af dit drænarkiv. Opgaven kan prissættes i flere niveauer, og kan efterfølgende sendes som et uforpligtende tilbud på mail. PRØV PRISBEREGNEREN HER!


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser