Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Bed os om at få tilsat antioxidant til din næste mineralordre

17. jun. 2022 | Indrykket af Nutrimin

Høst 2022 er der lige om lidt

Del artiklen:

Når vi snakker tilsætning af antioxidanter imod friskkornsforgiftning, er det vores erfaring, at alternativerne til E-vitamin virker på samme niveau som E-vitamin. Tilsætning af de anbefalede mængder af antioxidanter, som alternativ til E-vitamin, koster med nuværende prisniveauer kun cirka en tredjedel af, hvad en tilsætning af E-vitamin gør. Dette er således løsningen, vi anbefaler igen i år.

Friskkornsforgiftning

I processen, hvor kornet efter høst modnes færdig, dannes der, via oxidation, blandt andet frie radikaler og peroxider. Frie radikaler er særdeles skadelige for kroppen. Peroxider er reaktive og stærkt oxiderende. Såvel det ene som det andet er sundhedsmæssigt særdeles skadeligt. Stofferne giver en række uheldige symptomer, som populært ofte kaldes friskkornsforgiftning.

Blødninger og uforklarlige dødsfald

Symptomerne kan være alt fra universel tarmblødning til blødninger i og omkring hjertet eller grise, der bare dør af uforklarlige årsager. Dyrlægen konstaterer ofte nedsat immunforsvar, muskeldegeneration, forstørret hjerte og lever-nekroser forårsaget af svage cellevægge. Diagnosen vil ofte være E-vitaminmangel som følge af ny høst. Reelt er det de dannede frie radikaler og peroxider, som er problemet.   

En billig forsikring og rettidigt omhu

Traditionelt har tilsætningen af ekstra E-vitamin været den mest anvendte løsning til forebyggelse af friskkornsforgiftning. Når vi snakker tilsætning af antioxidanter ved ny høst, er det dog vores erfaring, at alternativerne til E-vitamin virker som forventet og på samme niveau som E-vitamin. Tilsætning af de anbefalede mængder af andre typer antioxidanter end E-vitamin koster med nuværende prisniveauer kun cirka en tredjedel af en tilsætning af E-vitamin, og dette er således løsningen, vi anbefaler igen i år. Uanset hvad, så taler vi om en mindre tidsbegrænset omkostning. En billig forsikring og rettidigt omhu.

Bed os om at få tilsat antioxidant til din næste mineralordre. Høst 2022 er der lige om lidt.
OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser