Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

Alletiders AgroNord

1. apr. | Indrykket af Nutrimin

Det var en fornøjelse at deltage på AgroNord.

Del artiklen:

Der var mange besøgende med interesse og spørgelyst på Nutrimins stand. Omdrejningspunktet var gårdblandinger tilpasset de enkelte besætninger, hvor lanceringen af LactiBute skabte stor interesse.

LactiBute er et patenteret vombeskyttet præbiotikum, som medvirker til en sund tarm med en højere ydelse til følge. Det virker i tyktarmen ved at fremme dannelsen af smørsyre, og det er en kilde til de gode bakterier. Køerne får en sundere tarm, udnytter foderet bedre og yder dermed mere – endda med den samme mængde fedt og protein i mælken. LactiBute har også sin plads i den overordnede strategi, der går på sundere køer, længere levetid, højere livsydelse og en bedre udnyttelse af foderet.

Anders Bisgaard Møller, faglig chef i Nutrimins kvæg-team, har allerede inkluderet ca. 500 køer i et forsøg, hvor LactiBute er tilført gårdblandingen i en dosis af 16 gram pr. ko pr. dag. Studiet har til formål at se på effekten i forhold til fordøjelse og mælkeydelse. Kvæg-teamet er også i gang med tilbudsgivning og indgåelse af kontrakter på gårdblandinger indeholdende LactiBute.

Ønsker du et bud på en gårdmineral tilpasset din besætning, står vi klar til at lytte, komme på staldbesøg og forholde os til din foderplan. Du skal bare ringe til Kvæg-teamet i Nutrimin. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter