Du har en ubetalt faktura der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale den for at undgå en rykker på 100 kr.

Nyheder

Barkholt Øko med nyt ventilationskoncept

21. sep. | Indrykket af KJ Klimateknik

De nye brandudsugninger følger reglerne.

Del artiklen:


Implementeringen og håndhævelsen af BR18 bilag 8 har til mange landmænd og leverandører fået stor betydning for opførelse af nye driftsbygninger samt for tilbygninger og større renoveringer, hvor en byggetilladelse kræves.

KJ Klimateknik har udviklet et samlet koncept, der lever op til reglerne. Et grundelement i konceptet er en specialdesignet udsugningsenhed med strømbesparende OPTIVENT EC-ventilator.

Som de første på markedet har KJ Klimateknik netop fået testet og godkendt udsugningsenheden af uvildigt testinstitut, som reglerne foreskriver. Vores Gemini Graph klimastyring med brandfunktion og Sherlock Graph alarmanlæg lever ligeledes op til kravene fra Forsikring og Pension 2008 med mulighed for udringning til alarmcentral.

Landmænd, byggefirmaer og rådgivere anvender således trygt vores koncept, så der ikke bliver problemer med godkendelsen af den certificerede brandrådgiver, når hhv. start- og ibrugtagningstilladelse skal gives.

Endvidere er der værd at være opmærksom på, at der kan være betydelige besparelser at hente på råhusprisen, når ventilationen lever op til bilag 8, idet der kan spares på brandinddækning af spær.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter