Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

Ingen trafik på maskinvejen

18. feb. 2021 | Indrykket af Scantruck A/S

Corona-epidemien har også ramt femkløveret bag Åben Maskinvej i Ringsted

Del artiklen:

Corona fik kål på Agromek 2021, og også overflødighedshornet af maskiner på Åben Maskinvej i Ringsted i marts er streget af kalenderen. Den store, fælles åbent hus-dag på Kærup Parkvej med ikke færre end fem store maskinfirmaer inden for 650 meter skulle i år have været afviklet for fjerde gang.

”Det bliver desværre ikke til noget som følge af corona-epidemien. Vi véd, at rigtig mange af de trofaste besøgende fra tidligere års Åben Maskinvej er kede af, at de ikke kan besøge Scantruck, Hydrema, Nicolaisen & Larsen, Helms TMT-Centret og Mertz og få en god maskinsnak, siger marketingchef Bjørn Fuglsang hos Scantruck.

”Sædvanligvis er der ægte feststemning over de to åbent hus-dage med masser af skinnende maskiner til både entreprenørbranchen, landbruget og industrien. De fem maskinfirmaer har jo fået god tradition for både at præsentere, snakke om og sælge godt med maskiner”, siger Bjørn Fuglsang.


Klar til maskinsnak

Også mandskabet hos de fem Åben Maskinvej-firmaer savner de gode, gamle dage uden corona-restriktioner.

”For maskinsælgerne er det altså mere rigtigt at gå rundt om de mange maskiner og få en snak med kunderne, end at alting skal foregå virtuelt fra skrivebordet. Vi er alle ramt af en kollektiv længsel efter normale tilstande med duften af nye dæk og hydraulikolie”, siger Bjørn Fuglsang.

”Der er naturligvis stadig fuld aktivitet i alle maskinhusene, og kunderne er stadig velkomne med de restriktioner, der nu gælder i øjeblikket. Det foregår bare på en anden måde, og maskinsælgerne er altid klar til en maskinsnak og med råd og vejledning også under de nuværende betingelser. Men der skal ikke herske tvivl om, at alle glæder sig til, at vi kan invitere til åbent hus igen”, fastslår Bjørn Fuglsang.


Billedtekst:

Kærup Parkvej i Ringsted med hele fem store maskinfirmaer inden for en strækning på 650 meter omdøbes normalt til Åben Maskinvej to dage om året. Men i år kommer det alternative skilt ikke op.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter