Du har en ubetalt faktura, der er overskredet sidste betalingsfrist. Klik her for at betale.

Nyheder

Scantruck sender live fra førerhuset og undervognen

16. okt. 2020 | Indrykket af Scantruck A/S

Skandinaviens største brugtcenter rykker ind på kundernes skærme

Del artiklen:

Scantruck er klar til at rykke ind på skærmene på kundernes smartphones, tablets og computere. Maskinfirmaets brugtcenter, som er Skandinaviens største af sin art, har et stort udvalg af alle typer maskiner. De er klar til virtuel præsentation.

”Når corona-pandemien stiller sig i vejen for, at vi forsvarligt kan invitere til åbent hus på den kendte måde, rykker vi det åbne hus ud med visning og præsentation af maskinerne direkte hos de maskininteresserede. Vi er simpelthen klar til at sende live fra både førerhuset, undervognen og alle andre steder på maskinerne. Dermed kan vi lave ”walk around” med samtlige maskiner og sende til kunderne, som i ro og mag kan studere de maskiner, de finder interessante, samtidig med at vi får en snak om maskinerne”, forklarer salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.


Også nye maskiner

Maskinpræsentationerne hjemme hos de enkelte kunder vil ikke kun begrænse sig til de rigtig mange brugte maskiner, der er på lager og klar til levering fra brugtcentret i Skive. Der vil også være mulighed for virtuel fremvisning af nye maskiner, hvor Scantruck er solidt forsynet med egne importmærker som Komatsu, Manitou, Weycor, McCloskey og lift-mærkerne GMG, PB Platforms og som nyeste i Scantruck-familien, Platform Basket.

”Vi vil naturligvis fortsat gerne have besøg af kunder, der vil se maskinerne i virkeligheden og sparke dæk, og mange lægger heldigvis også vejen forbi. Men hvis de ikke har mulighed for at komme forbi, kan en virtuel fremvisning være en rigtig god mulighed. Og altså også i stedet for et stort åbent hus-arrangement i denne corona-tid”, siger Claus Bjerregaard.

Når maskinkunder ønsker at ”komme til åbent hus”, eller simpelthen ønsker at se nærmere på konkrete maskiner, kontakter de blot Scantrucks brugtcenter for aftale om fremvisningen. Derefter mødes kunden via telefonen med en Scantruck-medarbejder, som med kamera bevæger sig rundt om, ovenpå og måske nedenunder den eller de maskiner, der er aktuelle. Dermed er der også mulighed for at nærkikke helt konkrete detaljer.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter