Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Manitou klar med hidtil mest kompakte landbrugslæsser

16. okt. 2020 | Indrykket af Scantruck A/S

Ny MLT420-60H er kun halvanden meter bred – knap og nap

Del artiklen:

Ikke blot kompakt, men super-kompakt. Sådan præsenterer Manitou fabrikkens nye landbrugsteleskoplæsser, som hastigt er på vej mod Danmark. Scantruck A/S varsler, at den nye model ankommer i oktober.

”MLT420-60H er Manitous hidtil mest kompakte landbrugslæsser. Den er lillesøster til den kendte landbrugsteleskoplæsser MLT625, men altså yderligere kompakt. Den holder sig inden for halvanden meter i bredden. Ja, faktisk måler den kun 149 cm”, forklarer salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck A/S.

”Lidenheden går imidlertid ikke ud over maskinførerens komfort. Det er stadig rigtig god plads. Kabinen er nemlig nøjagtig den samme som på MLT625”, fortæller Claus Bjerregaard.

Den nye i Manitous teleskoplæsserfamilie har en løftehøjde på 4,35 meter og række 2,65 meter. Maskinen løfter op til 2000 kg, og med gafler vejer den selv 4190 kg. Der ligger en Stage 5-miljømotor md 57 hk i maskinrummet.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer