Miedema er allerede et kendt mærke i Danmark, mens Dewulf gør sit genindtog efter en årrække uden forhandler i landet.

Især Miedema Structural er populær på grund af den høje kvalitet når der lægges kartofler. Dewulf leverer 2-rækkede bugserede optagere og 2- og 4-rækkede selvkørende optagere, alle med forskellige muligheder inden for rensning og tophåndtering.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samme firma

Belgiske Dewulf overtog i 2014 hollandske Miedema og derfor vil maskinerne også have samme røde farve. Dermed kan Dewulf-Miedema være leveringsdygtige med læggere, optagere samt sorterings- og indlagringsudstyr. Dewulf-Miedema ønskede en forhandler der både kunne sælge optagere og læggere, det var her Yding Smedie kom ind i billedet.

En fleksibel maskinforretning

For Yding Smedie er det et stort skridt at tage, firmaet har indtil videre kun solgt hyppere og rensere som de eneste kartoffelmaskiner. Men Yding Smedie er klar til at yde service til både nye og gamle kunder. Manden der skal stå i spidsen for at sælge kartoffelmaskinerne er Søren Trads Møller, der kommer fra en stilling som maskinkonsulent hos LMO. Søren er opvokset på en landbrug med kartofler og kender derfor til branchen. Yding Smedie sælger ud over de kendte mærker Deutz, Amazone og Krone også special maskiner til grøntsagsproduktioner. Derudover har de egen smed og serviceafdeling.