Flere bedrifter har behov for læssere i hverdagen. Derfor har Semler Agro været på jagt efter en kvalitetsproducent, som kan dække det behov. Det har de fundet i tyske Kramer, som fremadrettet kommer til at indgå i Semler Agros produkt-pallette. Semler Agro har indgået en aftale, der gør maskinforretningen til dansk importør og eneforhandler af mere end 20 forskellige modeller fra Kramer.

De to virksomheder har netop lukket aftalen, således at de første demomaskiner er på vej til Semler Agros butikker. Og det er en vigtig styrkelse af udvalget hos Semler Agro, forklarer salgsdirektør Lars Frederik Henningsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi oplever en stor efterspørgsel fra vores kunder, der har opgaver i hverdagen, hvor de har brug for kvalitetslæssere. Derfor har det været vigtigt for os at indgå en aftale med en producent, der har en bred vifte af maskiner, der også kan holde til hårdt brug på et travlt, dansk landbrug. Den nye aftale med Kramer gør, at vi kommer tættere på ambitionen om at være landbrugets bedste samarbejdspartner, siger Lars Frederik Henningsen.

Hos Kramer ser de frem til at introducere danskerne for deres læssere sammen med Semler Agro.

- Vi er meget glade for at have indgået et samarbejde med Semler Agro, da vi herved får en rigtig stærk partner på det danske marked. Kramer-brandet passer godt sammen med Semler Agro, fordi vi begge er meget kvalitetsbevidste omkring maskiner til landbruget, og vi ser frem til at vise vores produktprogram frem for dansk landbrug, siger Roland Herrmann, salgsleder for landbrug hos Kramer-Werke GmbH.

Alle opgaver

Med tilførslen af Kramers læsserprogram er Semler Agro nu i stand til at levere læssemaskiner til alle løfteopgaver, der er på et moderne landbrug. Det er alt fra små læssemaskiner til staldarbejde og helt op til de store teleskoplæssere til halmlæsning. Den største teleskoplæsser i sortimentet kan løfte 5.500 kg i ni meters højde og giver derfor helt nye muligheder for, hvad Semler Agro kan tilbyde kunderne.

- Målet er, at vi hos Semler Agro sammensætter et udvalg af maskiner fra de bedste producenter på hvert område. Ved at indgå i et tæt partnerskab som importør, giver det os muligheden for også at udvikle sammen med producenten og byde ind med vores erfaring, og her glæder vi os meget til samarbejdet med Kramer, siger Lars Frederik Henningsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De første Kramer-maskiner er allerede på vej til Semler Agros forretninger, og vil blive vist frem for første gang, når Semler Agro tilstede på Landbrugsmessen Gl. Estrup og Det Sønderjyske Fællesdyrskue de kommende uger. Her vil der også være mulighed for at se og planlægge en prøvetur i demomaskinerne fra det nye produktprogram.