Den nye Avaran harve, lanceret på tværs af Europa ved dette års efterårsudstillinger, udfylder huldet mellem de andre s-tandsharver fra Multiva. Avaran modelserien tilbydes fra 5-8m arbejdsbredde, alle bugserede versioner med en kompakt transportbredde på blot 3m.

- Markedet efterspørger en kompakt og kraftfuld såbedsharve til såbedstilberedning på pløjet jord og harvet jord. Avaran opfylder behovene fra markederne og placerer sig imellem de andre produkter i harveprogrammet fra Multiva. Den nye Avaran kan også bruges til øverlig stubbearbejdning, da monteres et gåsefodsskær, hvilket især indenfor økologisk landbrug er relevant, udtaler Mikko Saarikallio, Eksport direktør hos Dometal Oy i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aldisig og effektiv

For at sikre optimal jævning, er Avaran monteret med en frontmonteret hydraulisk justerbar planerplanke som standardudstyr. Den gennemprøvede TerraSuper 10x65mm s-tand sikrer en kraftig bearbejdning af Jorden. Harven kan specificeres med to forskellige tandafstande: 80mm eller 120mm. S-tænderne er monteret på 8 buller, for optimalt flow og stabilitet, direkte efter høst ved begrænset organisk materiale, såvel som til traditional såbedstilberedning i pløjet eller harvet jord. De mange rækker tænder og rammens længde sikrer dybdekontrol og stabilitet, selv ved høje hastigheder. Gåsefodsskær kan monteres ved valg af 120mm tandafstand, hvilket sikrer fuld gennemskæring til brug ved bekæmpelse af rodukruft i visse dyrkningssytemer eller til øverlig traditionel såbedtilberedning.

En bagmonteret planerplanke, en 2 bullet langfingerefterharve og yderligere muligheden for en bagmonteret planerplanke i kombination med en kraftig rotorsmuldrer i højstyrkestål, sikrer en sublim finish.

Simpel i brug

Multiva s-tandsharverne har vist deres værd igennem mange år, med lavt servicebehov og højkvalitetskomponenter, hvilket medfører en enestående holdbardhed.

Avaran er ingen undtagelse, udviklet med stor detaljerighed. Avaran er kontrueret af højkvalitets Nordeuropæisk stål og med HD lejer i hjulophæng og rotorsmuldrer, dette bidrager med lave serviceomkostninger og mindre ?downtime.

Kendetegnende for Multiva ved udvikling af nye maskiner er, at sikre simpel betjening, deraf højere produktivitet for slutbrugeren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Avaran harven er simpel at indstille, alle indstillinger foretages uden brug af værktøj. Dybdeindstillingen foretages hydraulisk, såvel som indstillingen af planerplankernes aggresivitet. Efterharvekombinationerne indstilles mekanisk.