Den store landbrugsbillede-foto-konkurrence fra Maskinbladet og Facebook-sitet ’Landbrugsbilleder’ er nu for alvor rigtig i gang og den anden vinder i marts måned af ’Ugens billede’ er fundet.

Billedet er denne gang en Fendt 900 med tvillinghjul og Samson PG 25 efterspændt som er klar til at rykke i marken med endnu et læs gylle.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Billedet er taget af Jonas Kljnstrup Bilberg, som har taget billedet nær Sørvad i Midtjylland.

Jonas's billede går nu videre i konkurrencen om at vinde ’Månendens billede’, hvor der er en flot primære til fotografen.

Alle vindere af ’Månedens billede’ går videre i konkurrencen om ’Årets billede’, hvor du igen stemmer din favorit videre. Vinderen offentliggøres på Agromek 2014 i november måned i Herning. Her ligger den helt store gevinst og venter på vinder-fotografen.

Du kan være med

Opload allerede i dag dit bud på vinderbilledet i konkurrencen på Facebook-sitet "Landbrugsbilleder", som du kan besøge ved at klikke her.

Blandt alle opload på ’Landbrugsbilleder’ udvælges ’Ugens billede’ og hvis det er dit, så går du videre i konkurrencen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På Maskinbladets facebooksite er der også billeder af landbrugets hverdag, hvis du ikke har været inde og trykke "Syntes godt om" - så gør det allerede i dag. Klik her for at besøge os på Facebook.