Det var en udpræget stolt Jan Magnussen, som i formiddags lynede lynlåsen i den specialsyet John Deere køredragt og kravlede ind i den speciel folieret Chevrolet i John Deere-farver.

Knap 140 John Deere folk fra landets forhandlere og enkelte kunder var søndag den 28. september samlet på Jyllandsringen for at se Jan Magnussen kører DTC-mesterskabet i John Deere raceren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er meget stolt over at stå i netop John Deere tøj og med en John Deere bil, da John Deere traktorerne altid har fanget min interesse, fortalte en glad Jan Magnussen, som så frem til at gøre en stor indsats for at køre sejren hjem i DTC-mesterskabet, hvor han inden løbets start blot var seks point fra førstepladsen, som Casper Elgaard havde inden løbet start.

Deere genopstod

Da første heat blev skudt i gang, gik der desværre ikke længe, inden Jan Magnussen blev involveret i et uheld på banen, hvor to biler kørte sammen.

Det gik både udover bag- og forenede af bilen, samt køleren på bilen. Dog fik teamet gjort bilen klar på under én time, og Jan Magnussen var klar til andet heat med John Deere-raceren. Desværre betød tabet af vigtige point fra første heat, at mesterskabet for DTC blev svært at opnå.

- Det er meget ærgerligt, men er der desværre ikke noget at gøre ved. Det var nødvendigt at hente point i samtlige heat, da jeg kun har haft 11 løb i DTC i år, da jeg også køre løb i udlandet, og løbs-datoerne ligger desværre sommetider samme dag.

I andet heat gav Jan Magnussen de mange fremmødte dog virkelig noget at kigge på. Han kæmpede sig op fra sidste pladsen til en anden plads, med stor jubel fra de til anledningen specialindrettet John Deere tribuner på Jyllandsringen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I finalen fik Jan Magnussen en samlet fjedre plads og fik derfor desværre ikke mesterskabet i år.

Dog vandt Jan Magnussens team Telesikring Teammesterskabet for flest point samlet på hele teamets biler i sæson 2014. Team Telesikring har dog kun to biler, så der er virkelig blevet samlet gode point i sæsonens løb.

Stor opmærksomhed

Jan Magnussen var et kæmpe trækplaster - ikke bare for John Deere-fans. Under Gridshowet, hvor der uddeles autografer, og der er mulighed for fotografering med racerkører med biler, var den grønne og gule Chevrolet racer tæt omringet af nysgerrige øjne.

- John Deere designet har min hustru stået for, og jeg er virkelig selv godt tilfreds med resultatet, fortæller Jan Magnussen, og han er ikke alene om tilfredsheden. Da Jan Magnussen fortalte hans Corvette-team i hjemlandet USA, at det blev John Deere som sponsoreret DTC-mesterskabets sidste løb, var der kæmpe jubel.