På Massey Fergusons stand på Agritechnica 2017 viser man en række nyheder - faktisk er der kun nye maskiner på standen, bortset fra et tripleskårlæggersæt, som har et par år på bagen.

- Hvis vi kigger på de lidt mindre udstyret traktorer, så er jeg rigtig glad for, at Massey Ferguson har tilført den populære Dyna-4 transmission i den globale 5700-serie, fortæller Jørgen Sørensen, salgschef for Massey Ferguson i Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mindre udstyrsniveau

Den globale 5700-serie er en traktor, som har et globalt afsæt på den måde, at traktoren er tiltænkt at dække samtlige markeder verden over, ved at ramme et udstyrsniveau, hvor alle kan være med.

- I Danmark har vi dog lidt højere krav til vores traktorer - især på komfort siden. Foran fuldfodervognen vil denne serie være fin, med et lavere udstyrsniveau med mekaniske fjernudtag og lignende, men man vil med garanti gerne have en transmission, hvor man ikke skal nøjes med traditionelle gearstænger, fortæller Jørgen Sørensen og påpeger, at man nu har muligheden for at få Dyna-4 powershift transmissionen med fire grupper og fire powershift-gear i hver gruppe på 5700-serien.

5700 strækker sig over to modeller med enten 100 eller 110 hestekræfter, og vælger man ikke Dyna-4 transmission leveres serien med en 12x12 tradionel transmission.

Liften løfter 4,3 ton og den fire cylindret motor kommer fra Agco Power med en slagvolume på 4,4 liter.