- Ole Hedeman Maskinforretning fortsætter som en selvstændig forretning og samarbejdet med Farmas A/S betyder blot, at maskinerne fra New Holland bliver leveret gennem den nordjyske forhandler og at vi kan trække på den enorme know-how, som findes i Farmas A/S, siger Ole Hedeman.

Han glæder sig til at få forhandlingen af maskinprogrammet fra New Holland, der ud over traktorer og høstmaskiner også omfatter teleskoplæssere og lettere entreprenørmaskiner som rendegravere og gummihjulslæssere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ole Hedeman Maskinforretning blev oprindeligt grundlagt af Jens Hedeman i 1898 (Ole Hedemans oldefar), som købte det af Christian Zinck under navnet Sejlflod Hammerværk - grundlagt 1844. Produktionen bestod af fremstilling af hestesko, høleer, plovskær, skovle, spader, grebe samt produktion af jernplove.

Ole Hedeman overtog i 1997 forretningen fra sin far, Jens Hedeman, og har siden haft stor fokus på salg og service af traktorer, landbrugsmaskiner og have/park produkter.

- Vi har siden 1950 handlet og serviceret Case IH, så det er selvfølgelig lidt vemodigt at skifte mærke. Men branchen er i en enorm strukturforandring og det er vigtigt at kigge lidt i krystalkuglen og fremtidssikre forretningen og det mener jeg at have gjort med denne samarbejdsaftale med Farmas A/S, siger Ole Hedeman.

Samtidig understreger han at han stadig fortsætter med servicere eksisterende Case IH kunder på lige fod med før, ligesom at han også fortsætter med importen af Multiva redskaber.

God løsning

- Anette Rosengreen, som ejer Farmas A/S ser samarbejdet med Ole Hedeman som en fordel for begge parter. Vi har nu en god løsning hvor vi kan servicere kunderne lokalt i Østhimmerland og det er det vi ønsker. Den anden vej får Ole Hedeman mulighed for at trække på vores store reservedelslager og maskinlager, samt servicebiler i spidsbelastningsperioder, siger Anette Rosengreen

Artiklen fortsætter efter annoncen

Farmas A/S med hovedsæde i Farsø har tidligere udvidet med afdelinger i både Viborg, Herning og senest Brønderslev. Nu er der omkring 90 ansatte og med ca. 30 servicebiler, så er det nye forhandlerområde godt dækket ind med både salg og service.