Lyt til artiklen:

Trods flere nye ansættelser har ØkologiRådgivning Danmark endnu en gang overskud

00:00
Hastighed: ???x
01:54

Årsregnskabet 2022 for ØkologiRådgivning Danmark er gjort op, og det viser, at der endnu engang er overskud i Danmarks største rådgivningsvirksomhed for økologer. Overskuddet blev på 845.000 kroner og omsætningen på 16,6 millioner kroner.

- Det er yderst positivt, at vi endnu engang har præsteret overskud. Det skal ses i lyset af, at vi har udvidet medarbejderstaben og fået flere kunder og opgaver, hvilket er helt i tråd med vores strategi, siger direktør i ØkologiRådgivning Danmark, Claus Østergaard i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge ham er rådgivningsvirksomheds strategi, at der skal være mere og bedre økologi i Danmark, og det kræver, at man udvider medarbejderstaben hos ØkologiRådgivning Danmark, hvor samtlige medarbejdere har fuldt fokus på økologi.

- Det betyder, at vi skal have et vist antal højtkvalificerede medarbejdere samlet for at være over det, jeg kalder en kritisk masse, så vi hele tiden kan tilbyde den allerbedste rådgivning til vores kunder. Det giver faglige synergieffekter, som kommer vores kunder til gode, siger Claus Østergaard.

Nyt samarbejde giver økologer flere strenge at spille på

Se også:

Nyt samarbejde giver økologer flere strenge at spille på

Danmarks største og mindste

Selv om ØkologiRådgivning Danmark er Danmarks største rådgivningsvirksomhed for økologer, er det samtidig også Danmarks mindste, hvis man sammenligner med andre DLBR-virksomheder. Den position er bestyrelsen meget bevist om.

- Den position er unik. Vi har samlet toprådgivere, som alle er højtspecialiserede inden for økologisk landbrug og alle de regler, der følger med. Men der er også andre rådgivningstilbud, som vi ikke har, og det er derfor, vi samarbejder med Økologisk Landsforening og SAGRO, siger Mads Helms, der er økologisk mælkeproducent og medlem af bestyrelsen.