Maskinhandlen Bredsgaard A/S i Kjellerup netop blevet midtjysk forhandler af den danske trailer-producent Variants store program, der omfatter over 70 forskellige modeller til priser fra 3.800 til 100.000 kroner.

 - Trailere passer godt ind i vores eksisterende produktsortiment, og vi har jævnligt kunder, der spørger efter trailere. Derfor har vi indgået samarbejdet med Variant, der indebærer, at vi nu også er leveringsdygtige i trailere til både privat- og fritidsmarkedet og til erhvervsmarkedet, siger adm. direktør Ivan Tang fra Bredsgaard A/S, der lægger vægt på, at Variant-trailerne er danskproducerede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har både noget med kvalitet og leveringssikkerhed at gøre. Vi vil typisk selv have 10-12 af de mest efterspurgte trailermodeller på lager. Øvrige modeller kan fremskaffes med meget kort varsel, som regel fra dag til dag. Da trailerne bliver produceret i Vejle, er de ikke længere væk end en telefonopringning eller en mail, forklarer Ivan Tang.

Siden fabrikken blev grundlagt i 1975, har Variant fremstillet mere 400.000 trailere, og Variant er i dag den eneste danskproducerede trailer på markedet.

 Seneste nyhed er en trevejs tiptrailer med el-hydraulisk tip og lav læssehøjde, så man nemt kan køre maskiner op på traileren.

Som markering af Variant-forhandlingen holder Bredsgaard fredag den 18. marts en ”trailerdag”.