Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Jorenku markerer 30-års jubilæum

8. jun. 2021 | Indrykket af Jorenku A/S

Pressemeddelelse fra Jorenku A/S

Del artiklen:

I 1991 grundlagde Johnni Pedersen Jorenku A/S, som siden begyndelsen har produceret tørdesinfektionspulveret Staldren®. For at markere vores 30-års jubilæum relancerer Jorenku A/S indpakning af Staldren® og Staldren® Green med et helt nyt design.

Administrerende direktør hos Jorenku A/S Johnni Pedersen: ”Designet af sækkene til Staldren® har igennem de sidste 30 år ikke ændret sig meget, så for at markere Jorenkus jubilæum har vi givet sækkene en opdatering, da nye tider kræver nye ideer. Produktet er naturligvis det samme som altid – den originale Staldren® ændrer vi ikke på. ”

Med relancering af sækkene til både Staldren® og Staldren® Green benytter Jorenku A/S lejligheden til fuldstændigt at ændre firmaets visuelle udtryk og lancere en ny hjemmeside, hvor der fokuseres på at give forbrugerne et bedre og hurtigere overblik over det store produktsortiment, som rummer meget mere end Staldren®.

Johnni Pedersen: ”Siden vi overtog firmaet Dan-Liq, har vi udvidet vores produktsortiment med mere end 70 produkter. Vi vil derfor fokusere endnu mere på at rådgive vores kunder om, hvad vi kan bidrage med til at løse netop deres problemer.”

Grundet Covid-19 markeres jubilæet ikke med en stor fejring, men bliver i stedet for markeret på Nutrifair til januar i 2022.


Yderligere oplysninger:
Johnni Pedersen, CEO Jorenku A/S Tlf.: 56 21 40 70, e-mail: johnni@jorenku.dk


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter