Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

New Holland plovens opbygning - rammehøjde og åsafstand

17. maj. | Indrykket af New Holland Agriculture

Vend dig til det - det skal pløjes væk

Del artiklen:

Årsager til at pløje

Korrekt udført pløjning hvor afgrøderester og ukrudtsplanter og ukrudtsfrø vendes ned i bunden af furen reducerer spredning af svampesygdomme og har en effektiv virkning i forhold til ukrudstrykket. Derfor har pløjning væsentlige positive effekter for både økologisk og konventionelt landbrug og i den sidste ende miljøet for så vidt angår reduceret anvendelse af fungicider og herbicider.

Rammehøjde og åsafstand i ploven

Gennemgang i ploven udgøres af frihøjden under plovrammen og åsafstanden, og en stor gennemgang modvirker at store mængder af plantemateriale slæber og dermed ikke kan pløjes korrekt og jævnt ned. 


New Holland plovenes rammehøjde og åsafstand

De fleste New Holland plovmodeller har som standard hele 75 centimeter under rammen og 80 centimeter kan vælges. Åsafstanden er alt efter plovmodel mellem 85 – og 100 centimeter. 100 cm er åsafstand er en mulighed på alle plovmodeller undtagen PX Onland som dog har 90 centimeters åsafstand.  På det danske marked er kombinationen af stor 80 centimeter rammehøjde og stor 100 centimeter åsafstand udbredt, og giver jævn materialegennemgang med korrekt nedpløjning af afgrøderester, ukrudt og ukrudsfrø. 

Kataloger m.v.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer